Cursussen

Bart Gits geeft les volgens zijn eigen ontwikkelde Shizen-methode. Shizen is Japans voor natuur, deze methode is gebaseerd op natuurlijke bewegingen zodat er een minimaal risico is op letsel.

Integendeel, door taiko te beoefenen zal je lichaam zonder dat je het merkt soepeler en sterker worden. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan de bijdrage van taiko aan de persoonlijke levensweg van elk individu, ook dit maakt deel uit van de Shizen-methode.

De levensweg die eenieder af te leggen heeft is anders en uniek. In groep die weg afleggen is echter veel rijker dan individueel. De instapdrempel om aan Taiko te beginnen is zeer laag: geen enkele voorkennis van muziek of actieve beleving ervan is vereist, maar de leercurve is haast oneindig rijk indien je je belevingsniveau wil verbeteren.

Taiko verrijkt je leven, je leert nieuwe mensen kennen die actief en vol passie bezig zijn met muziek en beweging. Taiko geeft een veelvoud aan energie terug, kom een les meemaken en je begrijpt meteen waarom.

Hoe starten ?

Je kan op elk moment instappen in de startersgroep. Elke sessie duurt 1,5 uur en omvat een verantwoorde opwarming, taiko-instructie en cool-down.

Kom je voor de eerste keer, geef dan een seintje via +32(0)475-270870 of stuur een mailtje naar info@tatake-taiko.be

Bijdragen :

je kan inschrijven per les, per 5 lessen of voor een jaar (steeds inclusief verzekering).

5-beurtenkaart : 3 maanden geldig, je kan je lessen dus spreiden indien dat voor jouw schema beter uitkomt.

Jaarinschrijving : goed voor minimum 33 lessen (soms meer maar nooit minder) die je kan opnemen tijdens het kalenderjaar volgend op je inschrijving. Een jaarinschrijving houdt in dat je een fikse korting krijgt op het lesgeld, verzekerd bent, een gratis stokkenset én een Tátake!-Taiko T-shirt krijgt !

enkele les : 15 euro
5-beurtenkaart : 60 euro
jaarinschrijving : 300 euro

Bijdragen kunnen gestort worden op het volgende rekeningnummer :

ARGENTA 973-0201595-63

IBAN : BE40 9730 2015 9563

BIC : ARSPBE22

Loszittende sportkledij is voldoende, wij zorgen voor de rest. (taiko, stokken)

Je eigen stokken kan je bekomen mits 20 euro. Hiervoor krijg je 3 bachi (d.i. stokken in het Japans, inclusief 1 reserve dus).

Lokaties

Zoutleeuw

Japans Centrum, Linterseweg 108
3440 Zoutleeuw (Budingen)

Groep 1 (starters) : Vrijdag : 19:00-20:30.
Groep 2 (gevorderden) : Vrijdag : 20:30-22:00.

De lessen lopen het hele jaar door, uitgezonderd tijdens de schoolvakanties. Raadpleeg voor uitzonderingen op deze regel (door optredens Tátake!-Taiko of andere omstandigheden) steeds de Kalender.

Gent

Sportkapel van de Sint-Paulusscholengroep, E. De Deynestraat 2, 9000 Gent

Groep 1 (starters) : Dinsdag : 19:00-20:30.
Groep 2 (gevorderden) : Dinsdag : 20:30-22:00.

De lessen lopen het hele jaar door, uitgezonderd tijdens de schoolvakanties. Raadpleeg voor uitzonderingen op deze regel (door optredens Tátake!-Taiko of andere omstandigheden) steeds de Kalender.

Antwerpen

Fromentinstraat 1, 2050 Antwerpen (Linkeroever)

Groep 1 (starters) : Maandag : 19:15-20:45.
Groep 2 (gevorderden) : Maandag : 20:45-22:15.

De lessen lopen het hele jaar door, uitgezonderd tijdens de schoolvakanties. Raadpleeg voor uitzonderingen op deze regel (door optredens Tátake!-Taiko of andere omstandigheden) steeds de Kalender.

Een studente : ...Verder vind ik het tof om te doen en kijk er elke week naar uit want vind tevens dat er een aangename atmosfeer heerst Het geeft me telkens weer een plezierig gevoel zo met z'n allen er op los te trommelen AL ZAL HET NOG WEL EEN TIJDJE DUREN OM AL DIE COMBINATIES ONDER DE KNIE TE KRIJGEN maar tevens hou IK er achteraf een onbeschrijvelijk goed gevoel aan over!

Een student :... Ik was heel blij met uw manier van lesgeven en geleidelijkheid , een ware meester

Wenst u meer informatie betreffende de modaliteiten van de lessen of hebt u een evenement in het vooruitzicht, stuur dan gerust een mailtje naar info@tatake-taiko.be

of bel: +32(0)475 270 870

 
Tátake!-Taiko is een professionele Belgische taikogroep, met de grootste Taikoschool van België.Tátake Belgie, Vlaanderen Belgische Vlaamse Taiko. Taiko Belgie, Taiko Vlaanderen, Taiko Benelux, Taiko Europa, Taiko Europe, Taiko Belgium, Taiko Flanders. Japans drummen, Japanese drumming, wadaiko, japanse percussie, taiko, shimedaiko, odaiko, kodo, japan, japanese arts, japanse kunsten, taďko, percussion japonaise, arts japonais, japanese style,