Keisho Ohno

Shamisen Virtuoos

Tátake!-Taiko leerde Keisho Ohno kennen tijdens hun bezoek aan Japan in december 2008. Op dat ogenblik ontstond meteen de wens om nauw samen te werken. Tátake!-Taiko organiseerde dan ook voor Keisho Ohno een concert in Brussel op zondag 15 februari 2009, in Theater Moličre.

Tátake!-Taiko nam het voorprogramma voor zijn rekening, en het concert eindigde in een te gekke jamsessie met taiko, shamisen, drums en keyboard.

De intussen nauwe vriendschapsband met Keisho Ohno en zijn manager opende ook de deuren in Japan en stelde Tátake!-Taiko in staat om op te treden op het Kyoko in Kumano Taikofestival in Japan op 2 augustus 2009. Hierna zullen zeker nog vele nieuwe projecten volgen.

Concert Keisho Ohno in Japan, december 2008

Concert Keisho Ohno in Brussel, 15 februari 2009

 

Tátake!-Taiko is een professionele Belgische taikogroep, met de grootste Taikoschool van België.Tátake Belgie, Vlaanderen Belgische Vlaamse Taiko. Taiko Belgie, Taiko Vlaanderen, Taiko Benelux, Taiko Europa, Taiko Europe, Taiko Belgium, Taiko Flanders. Japans drummen, Japanese drumming, wadaiko, japanse percussie, taiko, shimedaiko, odaiko, kodo, japan, japanese arts, japanse kunsten, taďko, percussion japonaise, arts japonais, japanese style,